top of page

Qui som

 

Som Gospel Lleida som un cor de gospel jove, entusiasta, amant de la música, plenament identificat amb l’esperit del gospel.

Es va fundar el 19 de maig de l’any 2014 i actualment el composem

30 cantaires , 3 músics (un pianista, un baixista i un bateria) i el nostre Director, Luciano Ligiera.

Foto de grup

Durant aquests anys d’existència hem fet una mà de concerts a Lleida, la nostra ciutat, i a la resta del territori català. Alguns d’aquests concerts han estat amb finalitat benèfica, en favor de unes quantes entitats com: La Fundació Josep Carreras (Contra la Leucèmia), UNESCO (Lleida), Ajuda als Refugiats, Projecte Amber (per construir pous a les comunitats de Kenya), la Dona Samaritana (associació d'ajuda a dones amb exclusió social) i de residències de gent gran, col•laborant amb l’associació de veïns del barri de Balàfia.

 

A més a més, hem realitzat múltiples participacions en diferents tipus d’esdeveniments i hem format part, tot un privilegi, del Cor Unit de Catalunya format per unes 500 veus, dirigit per Johanan Marín i Noemí Pasquina, al Festival Esperança, al Palau Sant Jordi, i del The Gospel Jam, dirigit per Karol Green, que va oferir el seu únic i exclusiu concert a l’Ateneu de Sant Celoni.

 

El nostre desig com a cor és viure i transmetre amb totes les nostres forces el gospel més viu, aquest que ens omple d’alegria i goig, i que estem segurs que és capaç d’emocionar i portar esperança a tot aquell que es deixa portar pel seu missatge.

bottom of page